Extra’s

Anglia Engels

Een goede beheersing van de Engels taal is erg belangrijk. Bij Stanislas Dalton Delft kan je Engels volgen op topniveau. Je kunt daltonuren inzetten om extra Anglia-lessen te volgen. Hiermee kun je een internationaal erkend certificaat behalen. Door elke jaar opnieuw mee te doen, kun je een steeds hoger niveau halen. Dit kan straks een voordeel opleveren bij een sollicitatie of studie, ook in het buitenland.

Daltonplusuren

Met daltonplusuren heb je de kans om iets te leren wat je leuk vindt. Het aanbod van elk jaar anders zijn. Enkele voorbeelden zijn: fotografie, dj, programmeren, dans, ehbo.

Activiteiten

Ook buiten de lessen is er op onze school van alles te beleven. Doel is om iets leuk te organiseren voor iedereen die dat wil. Zo leer je ook ook andere leerlingen van de school kennen en ontdek je wellicht een nieuw talent bij jezelf. De activiteiten vinden plaats na schooltijd en er zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt je  vrijwillig aanmelden op basis van je interesse. Enkele voorbeelden van workshops en activiteiten zijn: halloweenschminken, schaaktoernooi, VR-gamen, diverse kunstworkshops en debatteren.

Reizen

In het eerste schooljaar ga je op brugklaskamp. Leerlingen in mavo 3 en havo 4 gaan op reis naar het buitenland.