Bezoek onze school

Past Dalton Delft bij jou? Kom kijken en we laten je graag alles zien! Er zijn verschillende momenten om een kijkje te nemen bij ons op school. Hieronder een overzicht van alle activiteiten. Tot snel! Informatie over het aanmelden voor onderstaande activiteiten volgt later.  

Lesjesavond   

Tijdens de lesjesavond krijgen je ouders een echte daltonles en kunnen ze een docentenpanel bevragen. Jij gaat in kleine groepjes een aantal lesjes volgen, even ervaren hoe het is om lessen te volgen op de middelbare school.
De avond start om 19.00u, aanmelden voor de avond is verplicht. Aanmeldformulier volgt later.

Woensdag 15 november
Donderdag 23 november  

Dalton8  

Graag de school even rustig bekijken op een normale school? Dan is de dalton8 het perfecte moment. Tijdens de dalton8 volg je korte lesjes en is er voor je ouders een daltoncafé om vragen te stellen aan docenten. Jij maakt kennis met een aantal nieuwe vakken en neemt een kijkje in de school. De middag is van 15.00u tot 16.00u. Aanmeldformulier volgt later.

Woensdag 29 november
Woensdag 28 februari
Woensdag 6 maart
 

Dalton in actie 

Om goed sfeer te proeven, de ruimtes te bekijken en vragen te stellen, organiseren we een oriëntatiemiddag. In een kleine groep krijg je samen met je ouders een rondleiding door de school en maak jij kennis met onze daltonuren.
De middag is van 15.00 uur tot 16.30 uur. Aanmeldformulier volgt later.

Vrijdag 8 december
Donderdag 11 januari
Vrijdag 2 februari
Vrijdag 15 maart  

Open huis

Kom zeker nog een keertje kijken! Tijdens ons open huis is er van alles te beleven in de school. Maak kennis met onze daltonuren, doe mee aan verschillende activiteiten, kies voor een rondleiding en stel al je vragen. Hiervoor hoeven jij en jouw ouders zich niet aan te melden.

Vrijdag 19 Januari 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag 20 Januari  10.00 – 13.00 uur 

Parkeren tijdens ons open huis:

Tijdens het open huis op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari, zorgen wij als school voor extra parkeermogelijkheden. Bezoekers kunnen dan gratis terecht op de parkeerplaats van medewerkers van het Reinier de Graaf Gasthuis. Er zijn op beide dagen verkeersregelaars aanwezig om bezoekers hiernaar te verwijzen. 

Ook kunnen bezoekers gratis parkeren op de parkeerplaats van de Sportvereniging Den Hoorn (adres: Zuidhoornseweg 4, 2635 DJ Den Hoorn).

Tour door de school 

Kan je niet wachten? Neem alvast een kijkje bij ons op school! Hiervoor dien je wel een afspraak te maken.

Meld je aan 

Ga je voor Dalton Delft kiezen? Wat leuk!
Informatie over het aanmelden volgt later!  

Aanmelden voor leerjaar 2, 3, 4 of 5 


Zit je op een middelbare school en wil je de overstap maken naar onze school? Stuur dan een mail naar de teamleider van de betreffende afdeling. 

Mavo 

Havo