Bezoek onze school

Past Dalton Delft bij jou? Kom kijken en we laten je graag alles zien! Er zijn verschillende momenten om een kijkje te nemen bij ons op school. Hieronder een overzicht van alle komende activiteiten. Tot snel! 

 

Dalton8  

Graag de school even rustig bekijken op een normale schooldag? Dan is de dalton8 het perfecte moment. Tijdens de dalton8 volg je korte lesjes en is er voor je ouders een daltoncafé om vragen te stellen aan docenten. Jij maakt kennis met een aantal nieuwe vakken en neemt een kijkje in de school. De middag is van 15.00u tot 16.00u. Aanmelden kan hier.

Woensdag 28 februari  Deze datum is vol
Woensdag 6 maart
 Deze datum is vol

Dalton in actie 

Om goed sfeer te proeven, de ruimtes te bekijken en vragen te stellen, organiseren we een oriëntatiemiddag. In een kleine groep krijg je samen met je ouders een rondleiding door de school en maak jij kennis met onze daltonuren.
De middag is van 15.00 uur tot 16.30 uur.  Aanmelden kan hier.

Vrijdag 15 maart  Deze datum is vol

Aanmelden op reservelijst Dalton8/Dalton in actie

Wanneer iemand zich alsnog afmeld voor één van bovenstaande middagen kun je via dit formulier kenbaar maken dat je op de reservelijst wilt komen. Wanneer er dan een plek beschikbaar komt nemen wij contact met je op.

Open huis

Ons open huis is inmiddels achter de rug, en het was een succes! Wanneer jij en je ouders aanwezig waren en je wilt je bij ons aanmelden; dat is mogelijk vanaf 18 maart via deze link.