Zit je in groep 7/8?

Ga jij binnenkort een keuze maken voor een middelbare school? Dat is leuk maar meestal ook een beetje spannend. Om een goede keuze te maken wil je natuurlijk eerst ervaren hoe het er bij ons op school aan toe gaat. Daarom organiseren we allemaal leuke activiteiten voor jou én je ouders/verzorgers.
Kom ook sfeer proeven en ontdek of onze school straks ook joúw school wordt.

Dalton; wat is dat nou eigenlijk?

Op onze school krijg je de kans om het onderwijs aan te passen aan wat jij nodig hebt. In het begin helpt je mentor je hierbij, maar stap voor stap leer jij zelf om de beste keuzes te maken. Je bent dus voor een stukje zelf verantwoordelijk. Cool toch? En het is ook fijn. Want je gaat zo slimmer met je tijd om. Vind jij talen lastig, kies dan een daltonuur Engels. Zo kun je onder schooltijd al extra aandacht aan dat vak besteden. Dat scheelt weer.

Tot slot betekent dalton dat je goed leert samenwerken. Dat gebeurt tijdens projecten en in de lessen. Van en met elkaar leren is bij ons heel gewoon. Tijdens daltonuren zit je ook met leerlingen uit andere klassen en leerjaren.

Met handige hulpmiddelen zoals de periodeplanner, daltonagenda en een Chromebook heb je veel overzicht en structuur. Deze hulpmiddelen krijg je van de school en daar hoef je dus niets voor te betalen.