Werken bij

We stellen ons voor

Daltononderwijs is meer dan alleen lesgeven. Daltononderwijs is volgens Helen Parkhurst ‘a way of life’ en de leerling is aan zet. Hij of zij volgt niet alleen het spoor van de school, maar ontdekt vooral zijn eigen spoor. Als docent stimuleer en begeleid je die zoektocht. Wij zoeken collega’s die deze ‘way of life’ omarmen en onze leerlingen wil volgen en coachen. Bij ons kan je je blijven ontwikkelen en we stimuleren je om gecertifieerd daltondocent te worden. We nodigen je van harte uit om te solliciteren, we gaan graag met jou in gesprek.

De LucasAcademie

Het Stanislas Dalton Delft is onderdeel van Stichting Lucas Onderwijs. Stichting Lucas Onderwijs is een lerende organisatie en ondersteunt met de LucasAcademie de ontwikkeling van medewerkers met diverse programma’s voor professionele ontwikkeling. Medewerkers van het Stanislascollege kunnen zich aanmelden voor diverse trainingen en cursussen. Lees hier meer over de LucasAcademie.

Er zijn op dit moment geen vacatures.

“De kleinschaligheid, de omgang met de kinderen, het teamgevoel onder collega’s. Maar ook dat het goed georganiseerd is, als je kijkt naar planning, taken en roosters. Plus dat je hier echt de tijd krijgt om lessen goed voor te bereiden.”